Ainekset
5–10 dl marjasekoitusta
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl jauhettua kanelia
2 dl kaurahiutaleita
100 g huoneenlämpöistä voita
Ohjeet
Laita marjat halkaisijaltaan 24–26 cm:n piirasvuoan pohjalle. Ripottele joukkoon ruokokidesokeri ja vaniljasokeri.
Sekoita muscovadosokeri, vehnäjauhot, kaneli, kaurahiutaleet ja pehmeä voi keskenään.
Ripottele seos marjojen päälle ja paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia tai kunnes paistos on kauniin värinen.
Tarjoa vaniljajäätelön, kermavaahdon tai vaniljavaahdon kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.