Helppo marja-kaurapaistos

Kuuma, marjaisa kaurapaistos ja kylmä vaniljajäätelö ovat oiva pari jälkiruoaksi.

6–8 annosta

25 minuuttia

Arviot (94 kpl)

Ainekset

5–10 dl marjasekoitusta
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl jauhettua kanelia
2 dl kaurahiutaleita
100 g huoneenlämpöistä voita

Ohjeet

Laita marjat halkaisijaltaan 24–26 cm:n piirasvuoan pohjalle. Ripottele joukkoon ruokokidesokeri ja vaniljasokeri.

Sekoita muscovadosokeri, vehnäjauhot, kaneli, kaurahiutaleet ja pehmeä voi keskenään.

Ripottele seos marjojen päälle ja paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia tai kunnes paistos on kauniin värinen.

Tarjoa vaniljajäätelön, kermavaahdon tai vaniljavaahdon kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?