Ainekset
150 g voita
3 dl vehnäjauhoja
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 1/2 tl leivinjauhetta
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
600–800 g marjoja tai hedelmiä
½–3/4 dl Dansukker Taloussokeria
1–2 rkl perunajauhoja
Ohjeet
Sulata voi kasarissa. Anna jäähtyä 5 minuuttia. Sekoita muut ainekset kulhossa. Kaada joukkoon voisula ja sekoita hyvin. Pane taikina jääkaappiin pariksi tunniksi.
Kaada marjat voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle sokeri ja perunajauhot. Murustele taikina vuokaan. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa noin 30 minuuttia.
Tarjoa vaniljakastikkeen tai -jäätelön kera.
Vinkki!
Mausta taikina 2 maustemitallisella kardemummaa.
Käytä taikinassa 2 dl vehnäjauhoja ja 1 dl kaurahiutaleita.
Käytä taikinassa 1 dl Taloussokeria ja 1 dl Fariinisokeria.
Käytä omenatäytteessä Kanelisokeria.
Luumutäytteeseen sopii hyvin mantelirouhe.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?