Ainekset
4½ dl vettä
1–2 dl Dansukker Taloussokeria tai Ruokokidesokeria
½ l marjoja maun mukaan
2 rkl perunajauhoja
½ dl vettä
Ohjeet
Mittaa vesi ja sokeri kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää puhdistetut marjat joukkoon ja keitä varovasti 2–5 minuuttia marjalajista riippuen. (Kovakuoriset marjat, kuten herukat ja karviaiset vaativat pidemmän keittoajan kuin pehmeäkuoriset marjat, kuten mansikat ja vadelmat). Ota kattila pois liedeltä. Sekoita perunajauhot puoleen desiin vettä ja kaada seos ohuena nauhana kattilaan koko ajan sekoittaen. Nosta kattila takaisin liedelle ja anna kiehahtaa, älä keitä. Kaada kiisseli tarjoiluastiaan. Ripottele sokeria pinnalle, niin kiisseli ei kuorretu. Tarjoa kiisseli haaleana tai kylmänä maidon tai kermavaahdon kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.