Poimi pirteä
puolukka!

Raikkaan kirpeät puolukat ovat monikäyttöisimpiä metsämarjojamme, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat. Happamuuskaan ei haittaa, sillä sokeri on luonnollisesti aromikkaan puolukan hyvä kumppani.

Puolukkahillo

Punainen omenasose

Puolukka-rahkapiirakka

Puolukka-jogurttikakku

Mamman marjapiiras

Syksyinen puolukka-rahkakakku

Puolukka-omenatorttu

Ruis-puolukkasandwich

Puolukkakakku

Puolukkakukkoset

Raikas puolukka-inkiväärikakku

Puolukkainen juustokakku

Puolukkarahka

Puolukka-murumuffinit

Hedelmäinen puolukkaleipä

Mikrohillo puolukasta

Puolukka-omenapikkelssi

Vaniljainen puolukkariisi

Puolukka-kinuskikakku

Puolukkamehu viinihapolla

Puolukka-muscovadotoffee

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!

Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.