
Poimi pirteä
puolukka!
Raikkaan kirpeät puolukat ovat monikäyttöisimpiä metsämarjojamme, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat. Happamuuskaan ei haittaa, sillä sokeri on luonnollisesti aromikkaan puolukan hyvä kumppani.
Usein kysyttyjä kysymyksiä puolukoista
Puolukasta voi tehdä mehua, hilloa, hyytelöä, leivonnaisia ja jälkiruokia, kuten vispipuuroa. Puolukkasurvosta voi käyttää riista- ja liharuokien raikkaana lisukkeena.
Katso helpon marjahillon perusohje Hillosokeri-pussista.
Puolukkahilloa tarjotaan perinteisesti lihapullien, riistan, maksalaatikon, veri- ja pinaattilettujen ja kaaliruokien kanssa – myös puuron ja jogurtin lisukkeena se toimii mainiosti.
Tee puolukkamehu keitetyn mehun tai höyrymehun perusohjeen mukaan.
Puolukka säilyy parhaiten pakastettuna tai sellaisenaan survottuna jääkaapissa. Myös hilloksi keittäminen pidentää säilyvyyttä.
Puhdista ja pakasta puolukat sellaisenaan. Ne säilyvät hyvin irrallisina ja maku pysyy raikkaana.
Puolukat säilyvät pakastimessa jopa 2 vuotta, mutta parhaan maun saat käyttämällä ne vuoden sisällä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!