Ainekset
2 kananmunaa
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl piimää
1 dl ruisjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl piparkakkumaustetta
1 tl soodaa
Täyte
2 dl kuohukermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
5 dl puolukoita
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 ½ dl Dansukker Taloussokeria
5 dl turkkilaista jogurttia
8 liivatelehteä
tilkka kiehuvaa vettä
Pinnalle
4 dl vettä
1 dl hyvin laimeaa puolukkamehua
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeria
2 ½ dl puolukoita
Ohjeet
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele ja korppujauhota irtopohjainen kakkuvuoka. Sekoita jauhot, sooda ja mausteet keskenään.
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää piimä ja jauhomausteseos. Kaada taikina vuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Vuoraa vuoan pohja leivinpaperilla ja aseta kakkupohja takaisin vuokaan. Vaahdota kerma tai vaniljakastike. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä kymmenisen minuuttia. Soseuta puolukat ja sokerit. Sekoita jogurtti, kermavaahto ja puolukkasurvos. Purista liivatelehdet vedestä ja sulata ne tilkkaseen kuumaa vettä. Lisää liivateseos. Kaada seos vuokaan ja anna hyytyä kylmässä noin tunnin ajan.
Kiehauta vesi ja puolukkamehu. Lisää hyytelösokeri ja puolukat. Anna jäähtyä hetki ja lusikoi hyytelön päälle vuokaan. Hyydytä pari tuntia. Korista puolukoilla tai puolukan varvuilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.