Ainekset
5 dl puolukoita
2 dl Dansukker Ruokokide- tai Fariinisokeria
200 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Ruokokide- tai Fariinisokeria
2 munaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 dl ruisjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Ohjeet
1. Kiehauta puolukat ja sokeri. Kaada seos laakeaan, voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan tai voideltuihin kuppeihin (8 kpl kahden desilitran vetoisia kuppeja).
2. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen sekä lopuksi jauhot, joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe.
3. Kaada taikina vuokaan tai lusikoi kuppeihin. Paista 175-asteisessa uunissa kakkua noin 45 minuuttia ja kupposia puolisen tuntia. Anna jäähtyä ja siivilöi päälle tomusokeria. Tarjoa jäätelön kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.