Ainekset
5 dl puolukoita
2 dl Dansukker Ruokokide- tai Fariinisokeria
200 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Ruokokide- tai Fariinisokeria
2 munaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 dl ruisjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Ohjeet
1. Kiehauta puolukat ja sokeri. Kaada seos laakeaan, voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan tai voideltuihin kuppeihin (8 kpl kahden desilitran vetoisia kuppeja).
2. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen sekä lopuksi jauhot, joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe.
3. Kaada taikina vuokaan tai lusikoi kuppeihin. Paista 175-asteisessa uunissa kakkua noin 45 minuuttia ja kupposia puolisen tuntia. Anna jäähtyä ja siivilöi päälle tomusokeria. Tarjoa jäätelön kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!