Punainen omenasose

Omenasose saa herkullista väriä ja makua puolukoista tai punaherukoista.

noin 1 l

PT40M

45 min

Arviot (76 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

700 g kuorittuja ja pilkottuja omenoita (esim. Raike tai Ingrid Marie)
300 g punaherukoita tai puolukoita
1 dl vettä
500 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Pane omenapalat, marjat ja vesi kattilaan. Keitä kunnes omenapalat ovat pehmeitä.

Soseuta ja sekoita hillosokeri soseeseen. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen, pane kansi päälle ja anna soseen kiehua lempeästi poreillen 10 minuuttia. Sekoita välillä.

Purkita kuuma sose puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Vinkki!
Voit soseuttaa omenat sosemyllyllä, monitoimikoneessa, sauvasekoittimella, harvasilmäisen siivilän läpi painaen tai perunasurvimella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!