Puolukka-murumuffinit

Mysliä ja puolukoita sisältävät muffinit on leivottu tummalla muscovadosokerilla.

noin 10 kpl

30 minuuttia

Arviot (25 kpl)

Ainekset

100 g voita tai margariinia
3 munaa
1,5 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 dl murumysliä
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3/4 dl kermaa tai maitoa
1 1/2–2 dl puolukoita
(+ 1/4 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria)

Ohjeet

Sulata rasva ja jäähdytä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä vehnäjauhoihin mysli, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää taikinaan vuorotellen rasvaa, jauhoseosta ja kermaa. Kääntele taikina kevyesti sekaisin. Kääntele joukkoon varovasti noin 3/4 puolukoista. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Ripottele pinnalle loput puolukat sekä ripaus muscovadosokeria. Paista 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.