Ainekset
100 g voita tai margariinia
3 munaa
1,5 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 dl murumysliä
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3/4 dl kermaa tai maitoa
1 1/2–2 dl puolukoita
(+ 1/4 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria)
Ohjeet
Sulata rasva ja jäähdytä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä vehnäjauhoihin mysli, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää taikinaan vuorotellen rasvaa, jauhoseosta ja kermaa. Kääntele taikina kevyesti sekaisin. Kääntele joukkoon varovasti noin 3/4 puolukoista. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Ripottele pinnalle loput puolukat sekä ripaus muscovadosokeria. Paista 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.