Ainekset
5 dl vadelmia ja mustikoita (tai puolukoita)
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 l vettä
ripaus suolaa
1 3/4 dl mannasuurimoita
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
Mittaa marjat, sokeri, vesi ja ripaus suolaa kattilaan. Pane kansi päälle ja keitä 5–10 minuuttia. Voit halutessasi siivilöidä marjojen kuoret ja siemenet pois. Lisää mannasuurimot liemeen koko ajan sekoittaen. Keitä miedolla lämmöllä noin kymmenen minuuttia välillä sekoittaen. Mausta haaleaksi jäähtynyt puuro vaniljasokerilla ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella tai yleiskoneessa. Tarjoa sokerin ja kylmän maidon kanssa.
Vinkki!
Samalla ohjeella teet perinteistä vispipuuroa puolukoista tai punaherukoista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!