Vispipuuro

Perinteinen kuohkeaksi vatkattu vispipuuro maistuu kaikille ympäri vuoden.

4–5 annosta

20 minuuttia

Arviot (255 kpl)

Ainekset

5 dl vadelmia ja mustikoita (tai puolukoita)
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 l vettä
ripaus suolaa
1 3/4 dl mannasuurimoita
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Pinnalle

Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Ohjeet

Mittaa marjat, sokeri, vesi ja ripaus suolaa kattilaan. Pane kansi päälle ja keitä 5–10 minuuttia. Voit halutessasi siivilöidä marjojen kuoret ja siemenet pois. Lisää mannasuurimot liemeen koko ajan sekoittaen. Keitä miedolla lämmöllä noin kymmenen minuuttia välillä sekoittaen. Mausta haaleaksi jäähtynyt puuro vaniljasokerilla ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella tai yleiskoneessa. Tarjoa sokerin ja kylmän maidon kanssa.

Vinkki!
Samalla ohjeella teet perinteistä vispipuuroa puolukoista tai punaherukoista.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.