Ainekset
5 dl vadelmia ja mustikoita (tai puolukoita)
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 l vettä
ripaus suolaa
1 3/4 dl mannasuurimoita
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
Mittaa marjat, sokeri, vesi ja ripaus suolaa kattilaan. Pane kansi päälle ja keitä 5–10 minuuttia. Voit halutessasi siivilöidä marjojen kuoret ja siemenet pois. Lisää mannasuurimot liemeen koko ajan sekoittaen. Keitä miedolla lämmöllä noin kymmenen minuuttia välillä sekoittaen. Mausta haaleaksi jäähtynyt puuro vaniljasokerilla ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella tai yleiskoneessa. Tarjoa sokerin ja kylmän maidon kanssa.
Vinkki!
Samalla ohjeella teet perinteistä vispipuuroa puolukoista tai punaherukoista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.