Puolukkajäätelö

Katso helppo puolukkajäätelön ohje! Kirpeän aromikas puolukka sopii hyvin kermaiseen jäätelöön, joka maistuu jälkiruokana arkena ja pyhänä.

6 annosta

PT10M

15 min + 12 tuntia

Arviot (22 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl kuohukermaa
2 kananmunaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
½ dl Dansukker Tomusokeria
200 g puolukoita
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Vaahdota kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi.

Vaahdota kananmunat, glukoosisiirappi ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vaahdot ja sekoita joukkoon puolukat ja vaniljasokeri.

Laita pakastuksen kestävään vuokaan ja nosta pakastimeen vähintään yön yli.

Ota jäätelö huoneenlämpöön noin 10 minuuttia ennen tarjoilua ja ota siitä palloja jäätelökauhalla.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.