Puolukkajäätelö

Katso helppo puolukkajäätelön ohje! Kirpeän aromikas puolukka sopii hyvin kermaiseen jäätelöön, joka maistuu jälkiruokana arkena ja pyhänä.

6 annosta

PT10M

15 min + 12 tuntia

Arviot (22 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl kuohukermaa
2 kananmunaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
½ dl Dansukker Tomusokeria
200 g puolukoita
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Vaahdota kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi.

Vaahdota kananmunat, glukoosisiirappi ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vaahdot ja sekoita joukkoon puolukat ja vaniljasokeri.

Laita pakastuksen kestävään vuokaan ja nosta pakastimeen vähintään yön yli.

Ota jäätelö huoneenlämpöön noin 10 minuuttia ennen tarjoilua ja ota siitä palloja jäätelökauhalla.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?