Ainekset
2 dl kuohukermaa
2 kananmunaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
½ dl Dansukker Tomusokeria
200 g puolukoita
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Vaahdota kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi.
Vaahdota kananmunat, glukoosisiirappi ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Yhdistä vaahdot ja sekoita joukkoon puolukat ja vaniljasokeri.
Laita pakastuksen kestävään vuokaan ja nosta pakastimeen vähintään yön yli.
Ota jäätelö huoneenlämpöön noin 10 minuuttia ennen tarjoilua ja ota siitä palloja jäätelökauhalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?