Ainekset
2 dl kuohukermaa
2 kananmunaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
½ dl Dansukker Tomusokeria
200 g puolukoita
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Vaahdota kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi.
Vaahdota kananmunat, glukoosisiirappi ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Yhdistä vaahdot ja sekoita joukkoon puolukat ja vaniljasokeri.
Laita pakastuksen kestävään vuokaan ja nosta pakastimeen vähintään yön yli.
Ota jäätelö huoneenlämpöön noin 10 minuuttia ennen tarjoilua ja ota siitä palloja jäätelökauhalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.