Syksyinen puolukka-rahkakakku

Leivo helposti ja nopeasti syksyinen täytekakku puolukoista ja rahkasta.

10 annosta

PT40M

45 minuuttia

Arviot (65 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Pohja
4 munaa
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl perunajauhoja
½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Täyte
2 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
2 dl puolukoita
3/4 dl–1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Kostutukseen
3 dl maitoa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
4 dl vispikermaa
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl puolukoita

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne muna-sokerivaahtoon varovasti käännellen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja levitä taikina tasaiseksi kerrokseksi.

Kypsennä 225 asteessa keskiritilätasolla noin 7 minuuttia.

Kumoa kypsä torttulevy puhtaan keittiöpyyhkeen päälle tai leivinpaperille. Leikkaa jäähtynyt torttulevy neljään yhtä suureen osaan.

Valmista täyte. Vaahdota kerma. Lisää joukkoon maitorahka, puolukat ja sokerit. Nosta pala torttulevyä tarjoiluvadille, kostuta vaniljasokerilla maustetulla maidolla. Laita päälle puolukkaista rahkatäytettä. Kokoa kakku kerroksittain, kunnes kaikki torttulevypalat ja täyte on käytetty.

Kuorruta kakku vaahdotetulla, sokerilla ja vaniljalla maustetulla kermalla. Koristele puolukoilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.