Ainekset
2 ½ dl maitoa
25 g hiivaa
(1 kananmuna)
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl kardemummaa
7–8 dl vehnäjauhoja
75 g sulatettua voita tai margariinia
Täyte
1 dl vaniljakreemijauhetta
3 dl maitoa tai vettä
2 dl puolukoita
4 rkl Dansukker Hillosokeria
Voiteluun
1 kananmuna
Dansukker Rapeaa raesokeria
Ohjeet
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva. Lisää sokeri ja kardemumma ja sekoita. Lisää vehnäjauhot alustaen ja vaivaa lopuksi joukkoon sulatettu voi tai margariini.
Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa liinan alla noin puoli tuntia.
Vaivaa taikina ja painele mataliin reunallisiin pitkänmallisiin vuokiin pohjalle ja reunoille.
Sekoita vaniljakreemijauhe ja maito tai vesi keskenään ja anna vetäytyä hetki. Levitä kreemi pullapitkon keskelle.
Sekoita puolukat ja hillosokeri ja ripottele puolukoista raita päälle. Anna kohota hetki.
Voitele reunat kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria.
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Vinkki!
Leivo pitkot mustikoista tai muista marjoista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.