Ainekset
2,5 kg (n. 4 l) tuoreita puolukoita
2 l vettä
25 g viinihappoa
1/2 kg Dansukker Taloussokeria mehulitralle
Ohjeet
Puhdista ja survo puolukat. Liuota viinihappo puoleen litraan vettä, lisää seos ja loput vedestä puolukoiden joukkoon. Sekoita hyvin. Jätä liinalla peitettynä huoneenlämpöön mehustumaan 1–2 vuorokaudeksi.
Siivilöi puolukoista mehu kaksinkertaisen sideharsokankaan läpi sekoittamatta. Lisää sokeri. Sekoittele mehua, kunnes sokeri on täysin liuennut. Pullota mehu puhtaisiin pulloihin. Säilytä viileässä.
Mehu on heti valmista juotavaksi. Laimenna mehu vedellä omaan makuun sopivaksi.
Vinkki!
Marjamäskistä voi keittää hilloa Dansukker Hillosokerilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.