Ruis-puolukkasandwich

Rehti ruisleipä ja pirteä puolukka on perinteinen suomalainen makupari.

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

4 kiinteää ruisvuokaleipäviipaletta
3 dl puolukkasurvosta
½ dl Dansukker Luomuruokosokeria
3 dl maitoa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 kananmunaa
¼ dl Dansukker Luomuruokosokeria

Kastike

200 g paksua jogurttia
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2. Voitele pieni uunivuoka ja aseta kaksi leipäviipaletta vuoan pohjalle. Mausta puolukkasurvos sokerilla ja annostele puolet survoksesta leipäviipaleiden päälle.

3. Sekoita kulhossa maito ja vaniljasokeri, kastele kaksi leipäviipaletta vaniljamaitoon ja aseta ne puolukkasurvosleipien päälle vuokaan. Annostele loput puolukkasurvoksesta leipien päälle.

4. Sekoita kananmunat ja sokeri vaniljamaidon loppuun ja kaada seos vuokaan.

5. Paista uunissa noin 25 minuuttia. Jäähdytä vartti ennen nauttimista.

6. Sekoita jogurtti ja siirappi huolettomasti ja tarjoa se kolmioiksi leikattujen ruis-puolukkasandwichien kera kastikkeena.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!