Puolukkainen juustokakku

Tämän paistettavan juustokakun voit tarjota puolukoiden, karpaloiden, punaherukoiden tai vadelmien kera.

noin 8 annosta

PT1H

12 tuntia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Pohja
n. 100 g piparkakkuja murustettuna
50–75 g sulatettua voita tai margariinia
Täyte
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g smetanaa tai kermaa
4 munaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl piparkakkumaustetta (tai kanelia, inkivääriä, neilikkaa ja kardemummaa)
Pinnalle
n. 200 g puolukoita, karpaloita, punaherukoita tai vadelmia
Dansukker Tomusokeria
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Sekoita murustettujen piparkakkujen joukkoon rasva. Painele seos halkaisijaltaan 18–20 cm irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle. Esipaista pohjaa 200 asteessa noin kymmenen minuuttia.

Sekoita täytteen ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi ja kaada pohjan päälle. Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia. Säilytä kakkua jääkaapissa ja tarjoa vasta seuraavana päivänä.

Kaada päälle marjat ja siivilöi pinnalle tomusokeria. Tarjoa seuraksi siirappia.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!