Ainekset
Pohja
n. 100 g piparkakkuja murustettuna
50–75 g sulatettua voita tai margariinia
Täyte
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g smetanaa tai kermaa
4 munaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl piparkakkumaustetta (tai kanelia, inkivääriä, neilikkaa ja kardemummaa)
Pinnalle
n. 200 g puolukoita, karpaloita, punaherukoita tai vadelmia
Dansukker Tomusokeria
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Sekoita murustettujen piparkakkujen joukkoon rasva. Painele seos halkaisijaltaan 18–20 cm irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle. Esipaista pohjaa 200 asteessa noin kymmenen minuuttia.
Sekoita täytteen ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi ja kaada pohjan päälle. Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia. Säilytä kakkua jääkaapissa ja tarjoa vasta seuraavana päivänä.
Kaada päälle marjat ja siivilöi pinnalle tomusokeria. Tarjoa seuraksi siirappia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!