Puolukkarahka

Perinteiseen puolukkarahkaan voi lisätä myös valkosuklaata tai talkkunajauhoja.

PT10M

10 minuuttia

Arviot (59 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
400 g maitorahkaa
2–3 dl itsetehtyä puolukkahilloa 

Koristeluun
puolukoita

Ohjeet

Vaahdota kerma ja mausta se sokereilla. Vatkaa joukkoon maitorahka ja puolukkahillo. Tarkista maku. Koristele annokset puolukoilla.

Vinkki!
Mikäli haluat tehdä rahkasta astetta juhlallisemman, raasta, rouhi tai sulata joukkoon 100 g valkosuklaata. Joukkoon voi laittaa myös desilitran talkkunajauhoja tai paahdettuja ruishiutaleita.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.