Ainekset
5 dl kuohukermaa
250 g Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
½ tl jauhettua kanelia
¼ tl jauhettua inkivääriä
25 g voita
1 dl kotimaisia pakastepuolukoita
Ohjeet
Kuumenna kerma ja muscovadosokeri kiehuvaksi. Keitä poreillen 30–40 minuuttia, kunnes lämpötila on noin 120 astetta. Siirrä kattila liedeltä ja sekoita glukoosisiirappi, mausteet ja voi joukkoon.
Kaada puolet toffeemassasta leivinpaperoituun vuokaan, ripottele puolet jäisistä puolukoista väliin ja tee toinen kerros samoin.
Tai valuta puolet seoksesta silikonikaramellimuotteihin, ripottele puolukat päälle ja valuta loput toffeeseoksesta päälle.
Laita toffee jääkaappiin vuorokaudeksi. Irrota vuoasta, paloittele levy ja tarjoa.
Säilytä toffee jääkaapissa. Jos haluat laittaa paloja päällekkäin leikkaa väleihin sellofaanineliöt, silloin toffeet eivät tartu toisiinsa kiinni.
Nauti toffee muutaman päivän kuluessa. Jos haluat säilyvämmän version, korvaa pakastepuolukat kuivatuilla puolukoilla tai karpaloilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.