Ainekset
5 dl kuohukermaa
250 g Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
½ tl jauhettua kanelia
¼ tl jauhettua inkivääriä
25 g voita
1 dl kotimaisia pakastepuolukoita
Ohjeet
Kuumenna kerma ja muscovadosokeri kiehuvaksi. Keitä poreillen 30–40 minuuttia, kunnes lämpötila on noin 120 astetta. Siirrä kattila liedeltä ja sekoita glukoosisiirappi, mausteet ja voi joukkoon.
Kaada puolet toffeemassasta leivinpaperoituun vuokaan, ripottele puolet jäisistä puolukoista väliin ja tee toinen kerros samoin.
Tai valuta puolet seoksesta silikonikaramellimuotteihin, ripottele puolukat päälle ja valuta loput toffeeseoksesta päälle.
Laita toffee jääkaappiin vuorokaudeksi. Irrota vuoasta, paloittele levy ja tarjoa.
Säilytä toffee jääkaapissa. Jos haluat laittaa paloja päällekkäin leikkaa väleihin sellofaanineliöt, silloin toffeet eivät tartu toisiinsa kiinni.
Nauti toffee muutaman päivän kuluessa. Jos haluat säilyvämmän version, korvaa pakastepuolukat kuivatuilla puolukoilla tai karpaloilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?