Puolukkahyve

Puolukkahyve on nopeasti valmistuva retroherkku kermasta ja rahkasta. Katso tästä resepti – helppo puolukkajälkiruoka lasissa. Sopii myös välipalaksi.

4 annosta

10 min

Arviot (19 kpl)

Ainekset

2 dl kuohu- tai vispikermaa
2 dl maustamatonta jogurttia tai maitorahkaa
¾ dl Dansukker Taloussokeria tai maun mukaan
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
100–200 g puolukoita
½ dl talkkunajauhoja
Koristeluun
puolukoita

Ohjeet

Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon jogurtti tai maitorahka.

Vatkaa joukkoon sokeri, vaniljasokeri, puolukat ja talkkunajauhot. Tarkista maku.

Jaa annoskulhoihin ja koristele puolukoilla. Tarjoa!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?