Mikrohillo puolukasta

Kun puolukkahillon tarve yllättää, tarvitset vain 5 dl tuoreita tai pakastepuolukoita ja desin hillo-marmeladisokeria. Kuumenna mikrossa 6 minuuttia.

10 minuuttia

Arviot (3 kpl)

Ainekset

5 dl puolukoita
1 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Mittaa ainekset reilun kokoiseen, mikron kestävään astiaan. Kuumenna täydellä teholla 3 minuuttia, sekoita ja kuumenna vielä 3 minuuttia. Sekoita ja anna jäähtyä. Tölkitä ja säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!