Hedelmäinen puolukkaleipä

Juureen leivotussa leivässä on taateleita tai viikunoita ja puolukoita.

10 tuntia

Arviot (22 kpl)

Ainekset

100 g taateleita tai viikunoita
1 dl vettä
1 dl Dansukker Fariinisokeria
Juuri
1 dl maltaita
1 dl ruisjauhoja
1 dl vehnäjauhoja
3 dl kädenlämpöistä vettä
Taikina
4 dl kuumaa vettä
3 tl suolaa
1 dl Dansukker Leipäsiirappia
2 dl survottuja puolukoita
4 dl grahamjauhoja
2 pss kuivahiivaa
5 dl vehnäjauhoja
1 rkl pomeranssinkuorta

Ohjeet

Silppua hedelmät ja kiehauta soseeksi veden ja sokerin kanssa. Lisää joukkoon vesi, maltaat, ruis- ja vehnäjauhot. Anna vetäytyä noin 8 tuntia.

Lisää juuritaikinaan vesi, suola ja survotut puolukat. Sekoita jauhot, hiiva ja pomeranssi. Lisää jauhoseos taikinaan. Sekoita ja alusta kevyesti. Taikina saa olla pehmeää.

Voitele kaksi pitkänomaista leipävuokaa. Jaa taikina vuokiin ja peitä vuoat kelmulla. Anna nousta noin 20 minuuttia.

Poista kelmut vuokien päältä ja paista 200 asteessa noin tunnin ajan.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.