Ainekset
Pohja
300 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Täyte
500 g maitorahkaa
2 munaa
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
200–300 g tuoreita tai pakastepuolukoita
Ohjeet
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.
Painele taikina vehnäjauhoja apuna käyttäen leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Esipaista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Sekoita rahka, munat ja sokerit keskenään ja kaada piiraspohjan päälle. Ripottele pinnalle puolukat.
Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä. Tarjoa jäähtyneenä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?