Onnea äidille!

Toukokuun toisena sunnuntain vedetään lippu salkoon ja onnitellaan kaikkia äitejä. Päivänsankareita hemmotellaan kahvipöydässä suussa sulavilla täytekakuilla ja somilla leivoksilla. Herkkusuita hellitään myös äitienpäivälounaan makeasti päättävillä jälkiruuilla.

Ruusukakku

Pikku hyväkkäät

Mehevä suklaa-appelsiinikakku

Vadelmapavlova

Mansikka-valkosuklaamisu

Pienet päärynäkakut ja rommi-rusinajäätelöä

Sticky toffee cake

Punaherukkajuustokakku

Marjaisa hedelmäkakku

Suklaasuukkokahvi

Suklaasydämet

Äitienpäivän marenkileivokset

Äitienpäiväleivokset (gluteeniton)

Appelsiinipannacotta ja mansikkasorbetti

Muscovadovaahto

Suklaa-kirsikkakakku

Hurmaava mustikkakakku

Vadelma-granaattiomenahyytelö

Marjasorbetti

Banoffee

Marenkiunelma (gluteeniton)

Lisää herkullisia täytekakkuja

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.