Suklaasydämet

Tarjoa ystävänpäivänä suklaasydämiä eli sydämenmuotoisia suklaamuffineita kaakaokuorrutuksella.

noin 15 kpl

PT25M

25 minuuttia

Arviot (15 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 munaa
¾ dl juoksevaa margariinia
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl kermaa
1 dl mantelirouhetta

Pinnalle
n. 3 dl Dansukker Tomusokeria

1 rkl kaakaojauhetta
n. 2 rkl maitoa tai vettä
½ dl paahdettuja mantelilastuja

Ohjeet

Sekoita taikinan ainekset puuhaarukalla tasaiseksi taikinaksi ja jaa muffinivuokiin. Paista 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia. Jäähdytä.

Sekoita kaakaojauheen ja tomusokerin joukkoon maitoa tai vettä vähän kerrallaan, kunnes saat paksun, mutta levittyvän tahnan. Jaa muffinien pinnalle. Ripottele pinnalle paahdettuja mantelilastuja.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.