Ainekset
2 munaa
¾ dl juoksevaa margariinia
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl kermaa
1 dl mantelirouhetta
Pinnalle
n. 3 dl Dansukker Tomusokeria
1 rkl kaakaojauhetta
n. 2 rkl maitoa tai vettä
½ dl paahdettuja mantelilastuja
Ohjeet
Sekoita taikinan ainekset puuhaarukalla tasaiseksi taikinaksi ja jaa muffinivuokiin. Paista 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia. Jäähdytä.
Sekoita kaakaojauheen ja tomusokerin joukkoon maitoa tai vettä vähän kerrallaan, kunnes saat paksun, mutta levittyvän tahnan. Jaa muffinien pinnalle. Ripottele pinnalle paahdettuja mantelilastuja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.