Ainekset
2 munaa
¾ dl juoksevaa margariinia
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl kermaa
1 dl mantelirouhetta
Pinnalle
n. 3 dl Dansukker Tomusokeria
1 rkl kaakaojauhetta
n. 2 rkl maitoa tai vettä
½ dl paahdettuja mantelilastuja
Ohjeet
Sekoita taikinan ainekset puuhaarukalla tasaiseksi taikinaksi ja jaa muffinivuokiin. Paista 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia. Jäähdytä.
Sekoita kaakaojauheen ja tomusokerin joukkoon maitoa tai vettä vähän kerrallaan, kunnes saat paksun, mutta levittyvän tahnan. Jaa muffinien pinnalle. Ripottele pinnalle paahdettuja mantelilastuja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?