Ainekset
4 munaa
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl perunajauhoja
1/2 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
Täyte ja koristelu
n. 150 g appelsiinimarmeladia
2 dl vispikermaa
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
n. 10 kumkvattia
(suklaakoristeita)
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa noin 7 minuuttia. Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinarkille ja anna jäähtyä.
Levitä torttulevylle appelsiinimarmeladia. Vaahdota vispikerma ja mausta se sokereilla. Levitä osa kermasta torttulevylle ja kääri torttu rullalle. Leikkaa annospaloiksi ja nosta tarjoiluvadille. Levitä leivosten pinnalle nokare kermaa ja koristele suklaakoristeilla ja kumkvateilla.
Vinkki!
Mikäli tarjoat leivoksia gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle, tarkista ensin suklaan sopivuus.
Voit käyttää koristelussa myös tuoreita, tuoksuvia mansikoita!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?