Äitienpäiväleivokset (gluteeniton) - Dansukker

Äitienpäiväleivokset (gluteeniton)

10–12 annosta 45 minuuttia
Gluteenittomasta suklaakääretorttupohjasta teet helposti ja nopeasti äidille leivokset.
Äitienpäiväleivokset (gluteeniton)
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 4 munaa
  • 1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 dl perunajauhoja
  • 1/2 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta

Täyte ja koristelu

  • n. 150 g appelsiinimarmeladia
  • 2 dl vispikermaa
  • 2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • n. 10 kumkvattia
  • (suklaakoristeita)

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa noin 7 minuuttia. Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinarkille ja anna jäähtyä.

Levitä torttulevylle appelsiinimarmeladia. Vaahdota vispikerma ja mausta se sokereilla. Levitä osa kermasta torttulevylle ja kääri torttu rullalle. Leikkaa annospaloiksi ja nosta tarjoiluvadille. Levitä leivosten pinnalle nokare kermaa ja koristele suklaakoristeilla ja kumkvateilla.

Vinkki!
Mikäli tarjoat leivoksia gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle, tarkista ensin suklaan sopivuus.
Voit käyttää koristelussa myös tuoreita, tuoksuvia mansikoita!
 

Reseptin on laatinut

Dansukker

;