Vadelma-granaattiomenahyytelö

Näyttävän punainen helppo jälkiruokahyytelö tehdään tuoreista tai pakastevadelmista ja granaattiomenansiemenistä.

5–6 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (44 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g vadelmia
2 granaattiomenaa
5–6 dl vettä tai hyvin laimeaa vadelmamehua
1 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeria

Ohjeet

Jaa vadelmat annoskulhoihin. Puolita granaattiomenat ja lusikoi siemenet vadelmien joukkoon.

Kiehauta vesi ja lisää hyytelösokeri koko ajan hämmentäen. Anna kiehua, kunnes liemi kirkastuu.

Kaada liemi marjojen päälle ja nosta kulhot jääkaappiin. Tarjoa hyytyneenä.

Vinkki!
Sekä tuoreet että kotimaiset pakastemarjat sopivat tähän helppoon ja hienostuneeseen jälkiruokahyytelöön. Voit valmistaa hyytelön jo edellisenä päivänä jääkaappiin. Marjainen hyytelö jähmettyy kuitenkin jääkaapissa hetkessä, joten se sopii myös yllätysvieraille.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.