Ainekset
n. 250 g kaneli- tai kaurakeksejä
70 g voita tai margariinia sulatettuna
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
Täyte
1 prk makeutettua kondensoitua maitoa, karamellisoitu
2–3 banaania viipaleina
2 dl vispikermaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Pinnalle
2 banaania viipaleina
1–2 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
Ohjeet
Nuiji keksit murusiksi esimerkiksi pienessä pussissa lihanuijalla ja lisää joukkoon sulatettu rasva sekä kanelisokeri. Kääntele ainekset sekaisin.
Leikkaa halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjakakkuvuoan pohjalle leivinpaperi. Painele keksiseos vuoan pohjalle. Lusikoi päälle karamellisoitu kondensoitu maito ja viipaloidut banaanit.
Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Levitä päälle kermavaahto. Irrota Banoffee veitsellä pyöräyttäen vuoasta ja vapauta vuoan reunat. Vedä torttu tarjoiluvadille. Koristele hieman ennen tarjoilua banaaniviipaleilla. Ripottele pinnalle vielä hieman fariini- tai muscovadosokeria. Voit käyttää koristelussa myös tuoreita yrttejä.
Vinkki!
Kesäisen tortun valmistat herkulliseksi myös tuoreista marjoista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.