Pikku hyväkkäät

Leivospohjien täytteenä on kermavaahtoa, tuorejuustoa ja tuoretta inkivääriä raasteena. Pakastemarjat saavat pinnalleen näyttävän kiilteen.

20 kpl

1 tunti

Arviot (1 kpl)

Ainekset

Taikina
100 g voita tai margariinia
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 pieni muna
2 dl vehnäjauhoja
¼ dl perunajauhoja
½ tl leivinjauhetta
Täyte
1 ½ dl kuohukermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
½ dl Dansukker Fariinisokeria TAI

½-1 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl tuoretta inkivääriä raasteena
Päälle
pakastemarjoja maun mukaan
Pinnalle
2 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeria

Ohjeet

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna ja jauho-leivinjauheseos joukkoon. Pyöräytä taikinaksi. Pane taikina jääkaappiin 30 minuutiksi.

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paloittele taikina 20 osaan. Painele palat voideltuihin leivosvuokiin (ø 6–7 cm). Siirrä vuoat uunipellille ja paista 8–10 minuuttia. Irrota hieman jäähtyneet pohjat vuoista.

Täytä leivospohjat vähän ennen tarjoilua. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita toisessa kulhossa tuorejuusto ja sokeri sileäksi, lisää kermavaahto ja inkivääriraaste hyvin vatkaten. Annostele täyte leivospohjiin. Nosta jäiset marjat täytteen päälle. Valmista pinnalle tuleva kakkukiille pakkauksen ohjeen mukaan ja lusikoi se marjojen päälle.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.