Ainekset
24 kpl savoiardikeksejä
3 dl maitoa
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
3 kananmunaa
1 tl luomusitruunan kuoriraastetta
¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
250 g mascarponejuustoa
100 g valkosuklaata
Koristeluun
tuoreita mansikoita
Ohjeet
Ota esille savoiardikeksit.
Sekoita maito ja vaniljasokeri keskenään.
Erottele keltuaiset ja valkuaiset toisistaan.
Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori.
Vaahdota valkuaiset ja 1 rkl sokeria valkoiseksi vaahdoksi.
Sekoita keltuaiset ja mascarponejuusto keskenään. Sekoita valkuaisvaahto käännellen joukkoon.
Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä käännellen. Lisää täytteeseen yhdessä sitruunankuoriraasteen ja lopun sokerin kanssa. Tarkista maku.
Kastele puolet savoiardikekseistä vaniljamaidossa ja laita vieretysten vuokaan. Kaada päälle puolet täytteestä. Kastele loput keksit ja laita vaahdon päälle. Laita pinnalle loput täytteestä.
Anna vetäytyä muutama tunti jääkaapissa. Koristele mansikoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.