Ainekset
Pohja
4 munaa
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Kostutus
n. 4 dl maitoa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
2 1/2 dl vispikermaa
200 g appelsiinituorejuustoa
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 3/4 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g marjasekoitusta
Pinnalle
100 g vadelmahilloa tai -marmeladia
1 prk säilykemangoa
1 banaani
1 kiivi
2 dl punaisia rypäleitä
muutama tuore mansikka
Kiille
1 1/2 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Reunoille
2 1/2 dl vispikermaa
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja nostele taikina nuolijalla tasaiseksi. Voitele ja jauhota halkaisijaltaan 24 cm kakkuvuoka ja kaada taikina vuokaan. Paista 150–175 asteessa, kunnes kakku irtoaa vuoan reunoilta. Jäähdytä kymmenen minuuttia ja kumoa. Leikkaa jäähtynyt kakku kolmeen osaan.
Vuoraa kakkuvuoka reiluilla paloilla tuorekelmua. Laita pohjalle kakun kansiosa ja kostuta vaniljasokerilla maustetulla maidolla.
Valmista täyte. Vaahdota kerma, vatkaa joukkoon tuorejuusto. Laita kasariin vaniljakastike ja hyytelösokeri Multi, kiehauta puolen minuutin ajan. Kaada hieman jäähtynyt seos ohuena nauhana kakkutäytteeseen. Sekoita joukkoon vaniljasokeri ja marjat.
Jaa puolet täytteestä kakkupohjan päälle, laita päälle kakun keskiosa ja kostuta. Levitä päälle loput täytteestä ja nosta pinnalle kakun pohjaosa, kostuta. Anna kakun hyytyä muutama tunti tai yön yli.
Kumoa kakku tarjoiluvadille. Sivele päälle hilloa. Koristele hedelmäpaloilla ja mansikoilla. Laita hyytelösokeri Multi kasariin veden kanssa ja kiehauta puolen minuutin ajan. Anna jäähtyä hetki. Sivele seoksella kakun pinta ja nosta hetkeksi kylmään.
Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Pursota kerma kakun reunoille.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.