Mehevä suklaa-appelsiinikakku

Appelsiini antaa säväyksen tälle mutakakkutyyppiselle suklaakakulle, joka on helppotekoinen.

12 annosta

25 minuuttia

Arviot (232 kpl)

Ainekset

3 dl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
150 g voita tai margariinia sulatettuna
2 kananmunaa
1 appelsiini
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (ø 23 cm) ja voitele rengas. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Mittaa kakkutaikinan kuivat aineet kulhoon, sekoita ja tee syvennys aineiden keskelle. Lisää sulatettu rasva, kananmunat, puolikkaan appelsiinin kuoriraaste ja 1 dl appelsiinista puristettua mehua. Sekoita aineet tasaiseksi taikinaksi.

Kaada taikina vuokaan. Paista uunissa noin 15 minuuttia.

Siirrä haaleaksi jäähtynyt kakku tarjoiluvadille ja siivilöi tomusokeria pinnalle. Tarjoa jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Kakku on pehmeä, hiukan valuva keskeltä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!