Maistuvia
pääsiäis-
jälkiruokia

Helpot, raikkaat ja värikkäät pääsiäisjälkiruoat – katso alta ohjeet. Maistuvia pääsiäisen jälkiruokaherkkuja ovat mm. hedelmäinen jäädyke, kermainen pannacotta ja perinteinen pasha mämmiä unohtamatta.

Pumpulinpehmeä sitruunavaahto

Pääsiäistrifle

Passionpavlova

Appelsiinirahka

Juhlava sitruunajäädyke

Appelsiini-suklaakupit

Mämmi-vaniljajälkiruoka

Pääsiäisen kerrospannacotta

Mangojäädyke

Suklaamunajäätelö

Appelsiinipasha

Pääsiäisen crème brûlée

Ananasmisu

Limoncellojäädyke

Hedelmäpannacotta

Muita pääsiäisjälkiruokien reseptejä löydät täältä

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!

Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.