Maistuvia
pääsiäis-
jälkiruokia

Helpot, raikkaat ja värikkäät pääsiäisjälkiruoat – katso alta ohjeet. Maistuvia pääsiäisen jälkiruokaherkkuja ovat mm. hedelmäinen jäädyke, kermainen pannacotta ja perinteinen pasha mämmiä unohtamatta.

Pumpulinpehmeä sitruunavaahto

Pääsiäistrifle

Passionpavlova

Appelsiinirahka

Juhlava sitruunajäädyke

Appelsiini-suklaakupit

Mämmi-vaniljajälkiruoka

Pääsiäisen kerrospannacotta

Mangojäädyke

Suklaamunajäätelö

Appelsiinipasha

Pääsiäisen crème brûlée

Ananasmisu

Limoncellojäädyke

Hedelmäpannacotta

Muita pääsiäisjälkiruokien reseptejä löydät täältä

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.