Ainekset
5 dl kuohukermaa
4 munankeltuaista
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
500 g mangososetta (sokeroimaton)
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
(Koristeluun mangososetta)
Ohjeet
Vaahdota kuohukerma. Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Lisää glukoosisiirappi vatkaten. Yhdistä vaahdot, mangosose ja vaniljasokeri. Tarkista maku.
Kaada seos jäädykevuokaan tai silikoniseen kakkuvuokaan (tai annosvuokiin). Laita pakastimeen yön yli. Kumoa tarjoiluvadille ja valuta pinnalle halutessasi mangososetta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.