Mangojäädyke

Mangojäädyke on herkkujäädyke makoisasta mangososeesta, joka maistuu vaikka pääsiäisen jälkiruokana.

10 annosta

15 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (19 kpl)

Ainekset

5 dl kuohukermaa
4 munankeltuaista
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
500 g mangososetta (sokeroimaton)
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

(Koristeluun mangososetta)

Ohjeet

Vaahdota kuohukerma. Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Lisää glukoosisiirappi vatkaten. Yhdistä vaahdot, mangosose ja vaniljasokeri. Tarkista maku.

Kaada seos jäädykevuokaan tai silikoniseen kakkuvuokaan (tai annosvuokiin). Laita pakastimeen yön yli. Kumoa tarjoiluvadille ja valuta pinnalle halutessasi mangososetta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.