Ainekset
4 appelsiinia
4 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
hienonnettua minttua maun mukaan
200 g tummaa suklaata
200 g mascarponejuustoa
2 dl vispikermaa
1/2–3/4 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Leikkaa appelsiineista ”hatut”. Leikkaa sisus terävällä veitsellä. Mikäli appelsiini ei pysy kunnolla pystyssä, leikkaa myös pohjasta pieni pala. Paloittele appelsiinin sisus pieniksi kuutioiksi. Jos appelsiinikupin pohjasta näkyy läpi, laita pohjalle appelsiiniviipale. Sekoita appelsiinikuutioiden joukkoon siirappia, vaniljasokeria ja hienonnettua minttua. Jaa seos appelsiinien pohjalle.
Valmista suklaavaahto. Paloittele suklaa syvälle lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen. Sekoita sulanut suklaa mascarponejuuston joukkoon. Vaahdota kerma ja sekoita suklaa-mascarponeseokseen. Mausta seos tomu- ja vaniljasokerilla. Tarkista maku.
Pursota suklaavaahto appelsiinien sisälle ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti. Nosta päälle ”hatut” ja koristele tuoreella mintulla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!