Ainekset
noin 4 dl jäisiä pakastemarjoja
2,5-3 dl vettä tai siideriä
0,75 dl Dansukker Hyytelösokeria
Tarjoiluun
kermavaahtoa
Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
Ohjeet
Annostele marjat jälkiruoka-annosastioihin tai -kulhoon.
Kiehauta vesi. Lisää hyytelösokeri sekoittaen ja jatka sekoittamista, kunnes sokeri liukenee ja liemi kirkastuu.
Kaada kuuma liemi hitaasti marjojen päälle. Hyydytä hetki jääkaapissa.
Tarjoa hyytelö kermavaahdon kera. Ripottele pinnalle muscovadoa juuri ennen tarjoilua.
Vinkki!
Pikantin maun saat maustamalla hyytelöliemen liköörillä tai konjakilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.