Ainekset
noin 4 dl jäisiä pakastemarjoja
2,5-3 dl vettä tai siideriä
0,75 dl Dansukker Hyytelösokeria
Tarjoiluun
kermavaahtoa
Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
Ohjeet
Annostele marjat jälkiruoka-annosastioihin tai -kulhoon.
Kiehauta vesi. Lisää hyytelösokeri sekoittaen ja jatka sekoittamista, kunnes sokeri liukenee ja liemi kirkastuu.
Kaada kuuma liemi hitaasti marjojen päälle. Hyydytä hetki jääkaapissa.
Tarjoa hyytelö kermavaahdon kera. Ripottele pinnalle muscovadoa juuri ennen tarjoilua.
Vinkki!
Pikantin maun saat maustamalla hyytelöliemen liköörillä tai konjakilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!