Ainekset
3 dl kuohukermaa
2 dl kookosmaitoa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Pinnalle
4 dl tuorehedelmäkuutioita (esim. ananas, kiivi, luumu, rypäle, viikuna, pitaija)
1 dl appelsiini-maustesiirappia
Ohjeet
Sekoita pannacottan ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä ½ minuuttia. Kaada seos annosmaljoihin. Anna hyytyä pari tuntia tai yön yli jääkaapissa.
Jaa hedelmäkuutiot pannacottan päälle ja viimeistele appelsiini-maustesiirapilla juuri ennen tarjoilua.
Appelsiini-maustesiirappi
(valmista siirappia noin 2 dl)
3 dl appelsiineista puristettua mehua
1 ½ dl Dansukker Taloussokeria
1 kanelitanko
1 palanen kuivattua inkivääriä
1 tähtianis
Anna ainesten kiehua poreillen kattilassa kunnes puolet mehu-sokeriseoksesta on jäljellä. Jäähdytä haaleaksi ja siivilöi. Säilyy peitettynä viileässä pari viikkoa. Voit ohentaa siirappia appelsiinimehulla käytön yhteydessä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!