Hedelmäpannacotta

Helppo ja herkullinen pannacotta tarjoillaan tuoreiden hedelmien ja appelsiinisiirapin kera.

4–6 annosta

5 minuuttia + 2 tuntia

Arviot (63 kpl)

Ainekset

3 dl kuohukermaa
2 dl kookosmaitoa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Pinnalle

4 dl tuorehedelmäkuutioita (esim. ananas, kiivi, luumu, rypäle, viikuna, pitaija)
1 dl appelsiini-maustesiirappia

Ohjeet

Sekoita pannacottan ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä ½ minuuttia. Kaada seos annosmaljoihin. Anna hyytyä pari tuntia tai yön yli jääkaapissa.

Jaa hedelmäkuutiot pannacottan päälle ja viimeistele appelsiini-maustesiirapilla juuri ennen tarjoilua.

Appelsiini-maustesiirappi
(valmista siirappia noin 2 dl)

3 dl appelsiineista puristettua mehua
1 ½ dl Dansukker Taloussokeria
1 kanelitanko
1 palanen kuivattua inkivääriä
1 tähtianis

Anna ainesten kiehua poreillen kattilassa kunnes puolet mehu-sokeriseoksesta on jäljellä. Jäähdytä haaleaksi ja siivilöi. Säilyy peitettynä viileässä pari viikkoa. Voit ohentaa siirappia appelsiinimehulla käytön yhteydessä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.