Ainekset
2 munaa
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 ½ dl vispi- tai kuohukermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl makeutettua kondensoitua maitoa
noin 30 kpl praliini-minisuklaamunia
Ohjeet
Vaahdota munat ja siirappi kuohkeaksi vaahdoksi.
Vaahdota kerma toisessa kulhossa vaahdoksi.
Yhdistä vaahdot ja sekoita joukkoon vaniljasokeri, kondensoitu maito ja paloitellut suklaamunat. Tarkista maku.
Laita seos kulhossa pakastimeen ja anna seistä suojattuna seuraavaan päivään.
Pyöritä seoksesta jäätelöpalloja ja koristele minisuklaamunilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?