Suklaamunajäätelö

Pääsiäisjäätelö, johon on kätketty suklaamunia paloiteltuna, on takuulla maistuvaa. Voit maustaa jäätelöseosta myös luomuappelsiinin kuoriraasteella.

4 annosta

PT25M

20 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (6 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 munaa
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 ½ dl vispi- tai kuohukermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl makeutettua kondensoitua maitoa
noin 30 kpl praliini-minisuklaamunia

Ohjeet

Vaahdota munat ja siirappi kuohkeaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma toisessa kulhossa vaahdoksi.

Yhdistä vaahdot ja sekoita joukkoon vaniljasokeri, kondensoitu maito ja paloitellut suklaamunat. Tarkista maku.

Laita seos kulhossa pakastimeen ja anna seistä suojattuna seuraavaan päivään.

Pyöritä seoksesta jäätelöpalloja ja koristele minisuklaamunilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.