Suklaamunajäätelö

Pääsiäisjäätelö, johon on kätketty suklaamunia paloiteltuna, on takuulla maistuvaa. Voit maustaa jäätelöseosta myös luomuappelsiinin kuoriraasteella.

4 annosta

20 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (6 kpl)

Ainekset

2 munaa
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 ½ dl vispi- tai kuohukermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl makeutettua kondensoitua maitoa
noin 30 kpl praliini-minisuklaamunia

Ohjeet

Vaahdota munat ja siirappi kuohkeaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma toisessa kulhossa vaahdoksi.

Yhdistä vaahdot ja sekoita joukkoon vaniljasokeri, kondensoitu maito ja paloitellut suklaamunat. Tarkista maku.

Laita seos kulhossa pakastimeen ja anna seistä suojattuna seuraavaan päivään.

Pyöritä seoksesta jäätelöpalloja ja koristele minisuklaamunilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.