Suklaamunajäätelö

Pääsiäisjäätelö, johon on kätketty suklaamunia paloiteltuna, on takuulla maistuvaa. Voit maustaa jäätelöseosta myös luomuappelsiinin kuoriraasteella.

4 annosta

PT25M

20 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (6 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 munaa
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 ½ dl vispi- tai kuohukermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl makeutettua kondensoitua maitoa
noin 30 kpl praliini-minisuklaamunia

Ohjeet

Vaahdota munat ja siirappi kuohkeaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma toisessa kulhossa vaahdoksi.

Yhdistä vaahdot ja sekoita joukkoon vaniljasokeri, kondensoitu maito ja paloitellut suklaamunat. Tarkista maku.

Laita seos kulhossa pakastimeen ja anna seistä suojattuna seuraavaan päivään.

Pyöritä seoksesta jäätelöpalloja ja koristele minisuklaamunilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?