Pääsiäisen minttujäätelö

Pääsiäisen ihana jälkiruoka otetaan pakastimesta. Valmista jo hyvissä ajoin minttujäätelö odottelemaan herkutteluhetkiä.

4 annosta

PT1H

12 tuntia

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 ½ dl vispikermaa
2 munaa
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
200 g minttuhyytelöä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Vaahdota vispikerma.

Vaahdota puhtaassa kulhossa munat ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi.

Vatkaa lopuksi joukkoon minttuhyytelö ja vaniljasokeri. Tarkista maku.

Laita seos pakastuksen kestävään kulhoon. Vatkaa seosta puolen tunnin välein kolme kertaa pakastuksen alkuvaiheessa.

Anna seistä pakastimessa suojattuna vähintään yön yli. Ota jäätelöstä palloja ja tarjoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?