Pääsiäisen minttujäätelö

Pääsiäisen ihana jälkiruoka otetaan pakastimesta. Valmista jo hyvissä ajoin minttujäätelö odottelemaan herkutteluhetkiä.

4 annosta

PT1H

12 tuntia

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 ½ dl vispikermaa
2 munaa
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
200 g minttuhyytelöä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Vaahdota vispikerma.

Vaahdota puhtaassa kulhossa munat ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi.

Vatkaa lopuksi joukkoon minttuhyytelö ja vaniljasokeri. Tarkista maku.

Laita seos pakastuksen kestävään kulhoon. Vatkaa seosta puolen tunnin välein kolme kertaa pakastuksen alkuvaiheessa.

Anna seistä pakastimessa suojattuna vähintään yön yli. Ota jäätelöstä palloja ja tarjoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.