Mämmi-vaniljajälkiruoka

Mämmi kuuluu pääsiäisen herkkuihin. Kun lisäät joukkoon jotain vaniljaista, maku taittuu mukavasti ja tottumatonkin nauttii annoksen hyvillä mielin.

6 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (6 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 ½ dl kuohukermaa
2 ½ dl maitoa
¾ dl Dansukker Tomusokeria
1 munankeltuainen
1–1 ½ rkl perunajauhoja + 1 dl maitoa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Lisäksi
700 g mämmiä

Ohjeet

Mittaa kerma, maito, tomusokeri ja keltuainen kattilaan. Kiehauta koko ajan sekoittaen, kunnes neste höyryää. Sekoita perunajauhot kylmän maidon joukkoon ja valuta kattilaan. Anna kiehua, kunnes seos pulpahtaa. Nosta pois liedeltä. Mausta vaniljasokerilla. Tarkista maku. Jäähdytä hieman.

Jaa kiisseli kerroksittain mämmin kanssa annoskulhoihin. Tarjoa!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.