Mämmi-vaniljajälkiruoka

Mämmi kuuluu pääsiäisen herkkuihin. Kun lisäät joukkoon jotain vaniljaista, maku taittuu mukavasti ja tottumatonkin nauttii annoksen hyvillä mielin.

6 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (6 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 ½ dl kuohukermaa
2 ½ dl maitoa
¾ dl Dansukker Tomusokeria
1 munankeltuainen
1–1 ½ rkl perunajauhoja + 1 dl maitoa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Lisäksi
700 g mämmiä

Ohjeet

Mittaa kerma, maito, tomusokeri ja keltuainen kattilaan. Kiehauta koko ajan sekoittaen, kunnes neste höyryää. Sekoita perunajauhot kylmän maidon joukkoon ja valuta kattilaan. Anna kiehua, kunnes seos pulpahtaa. Nosta pois liedeltä. Mausta vaniljasokerilla. Tarkista maku. Jäähdytä hieman.

Jaa kiisseli kerroksittain mämmin kanssa annoskulhoihin. Tarjoa!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?