Ainekset
2 ½ dl kuohukermaa
2 ½ dl maitoa
¾ dl Dansukker Tomusokeria
1 munankeltuainen
1–1 ½ rkl perunajauhoja + 1 dl maitoa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Lisäksi
700 g mämmiä
Ohjeet
Mittaa kerma, maito, tomusokeri ja keltuainen kattilaan. Kiehauta koko ajan sekoittaen, kunnes neste höyryää. Sekoita perunajauhot kylmän maidon joukkoon ja valuta kattilaan. Anna kiehua, kunnes seos pulpahtaa. Nosta pois liedeltä. Mausta vaniljasokerilla. Tarkista maku. Jäähdytä hieman.
Jaa kiisseli kerroksittain mämmin kanssa annoskulhoihin. Tarjoa!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?