Pääsiäisen kerrospannacotta

Pääsiäispannacotta sisältää tietysti mämmiä. Koristele kauniisti syötävillä kukilla ja hunajakennolla.

6 annosta

5 minuuttia + 2 tuntia

Arviot (13 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g mämmiä
5 dl kermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Koristeluun
12 keltaista syötävää orvokkia

Ohjeet

Pursota tai annostele mämmi laseihin.

Kuumenna kerma kiehuvaksi, sekoita vaniljasokeri ja hyytelösokeri Multi joukkoon, keitä puoli minuuttia.

Jäähdytä pari minuuttia. Valuta kermaseos mämmien päälle laseihin ruokalusikan kuperaa puolta pitkin.

Jäähdytä viileässä pari tuntia tai kunnes pannacottaseos on täysin hyytynyt. Koristele orvokeilla.

Vinkki!
Koristele pannacotta hunajakennolla, kts. resepti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?