Pääsiäisen kerrospannacotta

Pääsiäispannacotta sisältää tietysti mämmiä. Koristele kauniisti syötävillä kukilla ja hunajakennolla.

6 annosta

5 minuuttia + 2 tuntia

Arviot (13 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g mämmiä
5 dl kermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Koristeluun
12 keltaista syötävää orvokkia

Ohjeet

Pursota tai annostele mämmi laseihin.

Kuumenna kerma kiehuvaksi, sekoita vaniljasokeri ja hyytelösokeri Multi joukkoon, keitä puoli minuuttia.

Jäähdytä pari minuuttia. Valuta kermaseos mämmien päälle laseihin ruokalusikan kuperaa puolta pitkin.

Jäähdytä viileässä pari tuntia tai kunnes pannacottaseos on täysin hyytynyt. Koristele orvokeilla.

Vinkki!
Koristele pannacotta hunajakennolla, kts. resepti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.