Appelsiinirahka

Maistuvan raikas appelsiinirahka sopii talven sitruskauden helpoksi jälkiruoaksi.

4–6 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (120 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
500 g maitorahkaa
n. 1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 tl luomuappelsiinin kuoriraastetta
3–4 appelsiinia
(ripaus inkivääriä)

Ohjeet

Vaahdota vaniljakastike. Lisää maitorahka. Mausta sokereilla. Raasta joukkoon hyvin pestyn appelsiinin kuorta. Pilko kuoritut appelsiinit ja sekoita tasaisesti rahkan joukkoon. Mausta halutessasi ripauksella inkiväärijauhetta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!