Appelsiinirahka

Maistuvan raikas appelsiinirahka sopii talven sitruskauden helpoksi jälkiruoaksi.

4–6 annosta

15 minuuttia

Arviot (105 kpl)

Ainekset

2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
500 g maitorahkaa
n. 1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 tl luomuappelsiinin kuoriraastetta
3–4 appelsiinia
(ripaus inkivääriä)

Ohjeet

Vaahdota vaniljakastike. Lisää maitorahka. Mausta sokereilla. Raasta joukkoon hyvin pestyn appelsiinin kuorta. Pilko kuoritut appelsiinit ja sekoita tasaisesti rahkan joukkoon. Mausta halutessasi ripauksella inkiväärijauhetta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.