Appelsiinirahka

Maistuvan raikas appelsiinirahka sopii talven sitruskauden helpoksi jälkiruoaksi.

4–6 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (120 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
500 g maitorahkaa
n. 1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 tl luomuappelsiinin kuoriraastetta
3–4 appelsiinia
(ripaus inkivääriä)

Ohjeet

Vaahdota vaniljakastike. Lisää maitorahka. Mausta sokereilla. Raasta joukkoon hyvin pestyn appelsiinin kuorta. Pilko kuoritut appelsiinit ja sekoita tasaisesti rahkan joukkoon. Mausta halutessasi ripauksella inkiväärijauhetta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?