Laskiainen

Laskiaissunnuntaita ja laskiaistiistaita vietetään seitsemän viikkoa ennen pääsiäistä. Silloin on tapana mennä pulkkamäkeen, jonka jälkeen maistuu kuuma kaakao. Perinteisiä laskiaisruokia ovat hernekeitto ja pannukakku. Herkuttelun kruunaa kermavaahdolla täytetyt laskiaispullat itse tehdyllä hillolla tai mantelimassalla.

Vegaaniset pistaasilaskiaispullat

Laskiaispullat mansikkahillolla

Laskiaispullat mantelimassalla

Vegaaniset laskiaispullat

Gluteenittomat kinuskiset laskiaispullat

Pätkis-laskiaispullat

Kristallilaskiaispullat vaniljatäytteellä

Laskiaisputellat

Kanelikaakao

Chilikaakao

Aatonaaton kaakaohetki

Suklaalusikat

Pannukakku

Hernekeitto

Tomaattinen linssikeitto

Amorin laskiaiskranssi

Laskiaissuukot

Laskiaispitko

Vadelmahillo Minihillosokerilla

Mansikka-anishillo

Karpalo-banaanihillo

Laskiaisen mutakakku

Gluteeniton pullataikina

Maidoton pullataikina

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.