Vegaaniset laskiaispullat

Pehmeät vegaaniset laskiaispullat leivotaan kauramaitoon. Täytä vegepullat hillolla tai mantelimassalla, ja tarjoa ystäville parasta laskiaisherkkua.

9–12 kpl

2 tuntia

Arviot (19 kpl)

Ainekset

2,5 dl kaurajuomaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
½ palaa hiivaa
1 tl suolaa
0,5 rkl kardemummaa
noin 450 g (noin 7,5 dl) puolikarkeita vehnäjauhoja
50 g vegaanista kasvimargariinia huoneenlämpöisenä
0,3 dl rypsi- tai auringonkukkaöljyä

Voiteluun
0,5 dl kaurajuomaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria

Pinnalle
Dansukker Rapeaa Raesokeria

Täyte
mansikkahilloa tai mantelimassaa
kauravispiä tai vaahtoutuvaa soijatuotetta
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Ohjeet

Lämmitä kaurajuoma noin 40-asteiseksi. Lisää sokeri, hiiva, suola ja kardemumma. Sekoita hyvin. Lisää kaksi kolmasosaa jauhoista ja vatkaa taikinaa voimakkaasti. Lisää pehmeä rasva ja öljy sekä loput jauhot. Alusta kimmoisa, kulhon laidasta irtoava taikina. Peitä ja kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina jauhotetulle työpöydälle, vaivaa taikinaa hiukan ja pyörittele pulliksi.

Siirrä pullat leivinpaperoiduille pelleille, peitä ja anna kohota. Voitele pullat kaurajuoma-sokeriseoksella ennen paistamista ja ripottele raesokeri pinnalle.

Paista 225 asteessa 12–15 minuuttia.

Jäähdytä ja täytä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.