Ainekset
2,5 dl kaurajuomaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
½ palaa hiivaa
1 tl suolaa
0,5 rkl kardemummaa
noin 450 g (noin 7,5 dl) puolikarkeita vehnäjauhoja
50 g vegaanista kasvimargariinia huoneenlämpöisenä
0,3 dl rypsi- tai auringonkukkaöljyä
Voiteluun
0,5 dl kaurajuomaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
Pinnalle
Dansukker Rapeaa Raesokeria
Täyte
mansikkahilloa tai mantelimassaa
kauravispiä tai vaahtoutuvaa soijatuotetta
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
Lämmitä kaurajuoma noin 40-asteiseksi. Lisää sokeri, hiiva, suola ja kardemumma. Sekoita hyvin. Lisää kaksi kolmasosaa jauhoista ja vatkaa taikinaa voimakkaasti. Lisää pehmeä rasva ja öljy sekä loput jauhot. Alusta kimmoisa, kulhon laidasta irtoava taikina. Peitä ja kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
Kaada taikina jauhotetulle työpöydälle, vaivaa taikinaa hiukan ja pyörittele pulliksi.
Siirrä pullat leivinpaperoiduille pelleille, peitä ja anna kohota. Voitele pullat kaurajuoma-sokeriseoksella ennen paistamista ja ripottele raesokeri pinnalle.
Paista 225 asteessa 12–15 minuuttia.
Jäähdytä ja täytä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.