Ainekset
2,5 dl kaurajuomaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
½ palaa hiivaa
1 tl suolaa
0,5 rkl kardemummaa
noin 450 g (noin 7,5 dl) puolikarkeita vehnäjauhoja
50 g vegaanista kasvimargariinia huoneenlämpöisenä
0,3 dl rypsi- tai auringonkukkaöljyä
Voiteluun
0,5 dl kaurajuomaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
Pinnalle
Dansukker Rapeaa Raesokeria
Täyte
mansikkahilloa tai mantelimassaa
kauravispiä tai vaahtoutuvaa soijatuotetta
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
Lämmitä kaurajuoma noin 40-asteiseksi. Lisää sokeri, hiiva, suola ja kardemumma. Sekoita hyvin. Lisää kaksi kolmasosaa jauhoista ja vatkaa taikinaa voimakkaasti. Lisää pehmeä rasva ja öljy sekä loput jauhot. Alusta kimmoisa, kulhon laidasta irtoava taikina. Peitä ja kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
Kaada taikina jauhotetulle työpöydälle, vaivaa taikinaa hiukan ja pyörittele pulliksi.
Siirrä pullat leivinpaperoiduille pelleille, peitä ja anna kohota. Voitele pullat kaurajuoma-sokeriseoksella ennen paistamista ja ripottele raesokeri pinnalle.
Paista 225 asteessa 12–15 minuuttia.
Jäähdytä ja täytä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!