Maidoton pullataikina

Maidottomat pullat voit toki valmistaa veteen tai mehuun, mutta kookosjuomaan leivottuna ne ovat entistäkin herkullisempia.

20 pikkupullaa

PT1H

1½ tuntia

Arviot (137 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kookosjuomaa
50 g tuorehiivaa
1 tl suolaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl kardemummaa
n. 15 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl rypsiöljyä
Pinnalle
vettä
Dansukker Rapeaa Raesokeria

Ohjeet

Lämmitä kookosmaito kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon tuorehiiva. Lisää suola, sokeri ja kardemumma.

Alusta joukkoon vehnäjauhot vaivaten ja vaivaa lopuksi joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.

Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja pyöritä taikina tangoksi. Jaa tasakokoisiin paloihin ja pyöritä pikkupulliksi.

Kohota lämpimässä paikassa liinan alla ja voitele vedellä. Ripottele pinnalle raesokeria.

Paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen ja pulla ei tunnu kokeiltaessa raskaalta.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?