Ainekset
5 dl kookosjuomaa
50 g tuorehiivaa
1 tl suolaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl kardemummaa
n. 15 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl rypsiöljyä
Pinnalle
vettä
Dansukker Rapeaa Raesokeria
Ohjeet
Lämmitä kookosmaito kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon tuorehiiva. Lisää suola, sokeri ja kardemumma.
Alusta joukkoon vehnäjauhot vaivaten ja vaivaa lopuksi joukkoon rypsiöljy.
Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja pyöritä taikina tangoksi. Jaa tasakokoisiin paloihin ja pyöritä pikkupulliksi.
Kohota lämpimässä paikassa liinan alla ja voitele vedellä. Ripottele pinnalle raesokeria.
Paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen ja pulla ei tunnu kokeiltaessa raskaalta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?