Ainekset
50 g tummaa suklaata
1 dl kaakaojauhetta
1 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeluun
sormisuolaa, chilihiutaleita tai (valko)suklaata
Tarjoiluun
2 dl maitoa / suklaalusikka
Kaakaon koristeluun
vaahtokarkkeja, suklaata ja/tai Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3/4 dl kermavaahtoa
Ohjeet
1. Sulata paloiteltu suklaa vesihauteessa. Sekoita kulhossa kaakaojauhe, kerma, sokeri ja vaniljasokeri. Lisää suklaa ja sekoita tasaiseksi. Pane jääkaappiin jähmettymään.
2. Jaa suklaamassa tasaiseksi kerrokseksi kymmeneen ruokalusikkaan. Koristele halutessasi esim. sormisuolalla, chilihiutaleilla tai (valko)suklaalla. Säilytä kylmässä.
Ota huoneenlämpöön 5–10 minuuttia ennen kaakaon valmistusta.
3. Kuumenna mukissa 2 dl maitoa ja sekoita suklaalusikalla.
4. Koristele makusi mukaan. Tarjoa heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.