Karpalo-banaanihillo

Banaani pehmentää kirpeää karpaloa tässä monikäyttöisessä herkkuhillossa.

noin 3,5 dl

PT25M

30 minuuttia

Arviot (11 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g karpaloita, pakaste
1 (100 g) banaani kuorittuna ja pilkottuna
ripaus muskottipähkinää
150 g (1,75 dl) Dansukker Hillosokeria
3 rkl Dansukker Tummaa Muscovado- tai Fariinisokeria
½ dl vettä

Ohjeet

1. Mittaa kohmeiset marjat ja muut aineet kattilaan.

2. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10 minuuttia välillä sekoittaen.

3. Kuori vaahto, jäähdytä hetki ja purkita. Säilytä jääkaapissa. 

Nauti karpalo-banaanihillo leivonnaisten täytteenä, pyöräytä hilloa suloisen pehmeän smoothien joukkoon tai tarjoa vahvanmakuisten liharuokien lisukkeena.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?