Karpalo-banaanihillo

Banaani pehmentää kirpeää karpaloa tässä monikäyttöisessä herkkuhillossa.

noin 3,5 dl

PT25M

30 minuuttia

Arviot (11 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g karpaloita, pakaste
1 (100 g) banaani kuorittuna ja pilkottuna
ripaus muskottipähkinää
150 g (1,75 dl) Dansukker Hillosokeria
3 rkl Dansukker Tummaa Muscovado- tai Fariinisokeria
½ dl vettä

Ohjeet

1. Mittaa kohmeiset marjat ja muut aineet kattilaan.

2. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10 minuuttia välillä sekoittaen.

3. Kuori vaahto, jäähdytä hetki ja purkita. Säilytä jääkaapissa. 

Nauti karpalo-banaanihillo leivonnaisten täytteenä, pyöräytä hilloa suloisen pehmeän smoothien joukkoon tai tarjoa vahvanmakuisten liharuokien lisukkeena.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!