Ainekset
5 dl maitoa
50 g hiivaa
2 munaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl kardemummaa
2 tl suolaa
2 dl juoksevaa rasvaa
noin 1 kg vehnäjauhoja
Voiteluun
muna
Pinnalle
Dansukker Rapeaa Raesokeria
Ohjeet
1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita muut ainekset joukkoon ja alusta pehmeähkö pullataikina. Kohota puolisen tuntia.
2. Voitele kaksi 30 cm:n pituista leipävuokaa. Ota nokare taikinaa ja painele se vuokien pohjalle. Leivo taikinasta pötkö, jaa se 25 palaksi ja leivo kookkaiksi pulliksi. Lado pullat vuokaan ja kohota noin 15 minuuttia. Jos kaikki pullat eivät mahdu vuokiin, kohota ja paista ne pellillä.
3. Voitele pullat, ripota päälle raesokeria ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Nauti pullat mantelimassan, kermavaahdon ja hillon kanssa.
Mantelimassa
Pyöräytä 250 g kuorittuja manteleita, 2 1⁄2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria, pari tippaa karvasmanteliöljyä ja 1⁄2 dl vettä tehosekoittimessa mantelimassaksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.