Pannukakku

Pellillinen perinteistä pannukakkua nautitaan itse tehdyn hillon kera.

uunipannullinen

PT55M

1 tunti

Arviot (1625 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 litra maitoa
4 munaa
1 tl suolaa
3–4 rkl Dansukker Taloussokeria
5 dl vehnäjauhoja
50 g margariinia tai voita sulatettuna

Ohjeet

Sekoita maito ja munat vispilällä kulhossa. Sekoita joukkoon suola ja sokeri sekä vehnäjauhot ja lopuksi sulatettu rasva. Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen paistamista. Kaada taikina voidellulle uunipellille tai leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille. Kypsennä 200 asteessa noin puoli tuntia.

Tarjoa lisäksi kermavaahtoa ja hilloa.

Vadelmahillo

½ rkl vettä
250 g vadelmia
125 g Dansukker Hillosokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria

Mittaa kasariin vesi ja vadelmat, kiehauta. Lisää hillosokeri ja vaniljasokeri koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia välillä sekoittaen. Anna jäähtyä puolisen tuntia ja kuori pinnalle muodostunut vaahto. Purkita ja nosta kylmään.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!