Kanelikaakao

Lisää kaakaon pinnalle nokare vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa ja koristele kanelisokerilla.

4 annosta

5 minuuttia

Arviot (6 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 rkl kaakaojauhetta
1 rkl Dansukker Tomusokeria
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl kiehuvaa vettä
5 dl maitoa

Pinnalle
1 dl kuohukermaa
½ tl Dansukker Vaniljasokeria
Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Sekoita kaakaojauhe ja sokerit. Kiehauta vesi kattilassa ja sekoita kuivat ainekset kuumaan veteen. Lisää maito ja kuumenna.

Kaada kuppeihin. Lisää pinnalle nokare vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa ja koristele kanelisokerilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?