Ainekset
1 iso lehtitaikinalevy (600 g)
1 kananmuna voiteluun
1 dl Dansukker Rapeaa Raesokeria
noin 3 dl kardemummaista vadelmahilloa (ohje alla)
5 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1 dl pakastekuivattua vadelmaa
1 dl mantelilastuja
Kardemummainen vadelmahillo
6 dl kotimaisia pakastevadelmia
1/2 (luomu)sitruunan kuori ja mehu
2 dl Dansukker Luomuhillosokeria tai Hillosokeria
2 tl kardemummaa
Ohjeet
Valmista hillo edellisenä päivänä: Mittaa vadelmat, sitruuna ja hillosokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia, sekoitellen. Lisää kardemumma ja keitä vielä hetki. Kuori vaahto ja nosta jäähtymään. Purkita puhtaaseen hillopurkkiin.
Kaulitse lehtitaikinalevy ohueksi suoraan pellille. Vedä reunoille viillot, niin että piirakan reunoille jää noin 2 cm tilaa. Voitele reunat kevyesti vatkatulla munalla ja ripottele päälle raesokeria (ja mantelilastuja).
Paista piirakkaa uunin alaosassa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja mausta halutessasi tomusokerilla. Levitä hillo jäähtyneelle pohjalle ja pursota seuraavaksi kerma päälle.
Koristele pakastekuivatulla vadelmalla ja mantelilastuilla, tarjoile heti.
Resepti ja kuva: Annin Uunissa
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.