Ainekset
5 dl maitoa
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 pala hiivaa
2 tl suolaa
1 rkl kardemummaa
noin 900 g (noin 15 dl) puolikarkeita vehnäjauhoja
100 g voita tai margariinia huoneenlämpöisenä
¾ dl rypsi- tai auringonkukkaöljyä
Voiteluun
1 kananmuna
Pinnalle
Dansukker Rapeaa Raesokeria
Täyte
mansikkahilloa
vispikermaa
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
Lämmitä maito noin 40-asteiseksi. Lisää sokeri, hiiva, suola ja kardemumma. Sekoita hyvin. Lisää kaksi kolmasosaa jauhoista ja vatkaa taikinaa voimakkaasti. Lisää pehmeä rasva ja öljy sekä loput jauhot. Alusta kimmoisa, kulhon laidasta irtoava taikina.
Peitä ja kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
Kaada taikina jauhotetulle työpöydälle, vaivaa taikinaa hiukan ja pyörittele pulliksi. Siirrä pullat leivinpaperoiduille pelleille, peitä ja anna kohota.
Voitele pullat rikkivispatulla kananmunalla ennen paistamista ja ripottele raesokeri pinnalle.
Paista 225 asteessa 12–15 minuuttia.
Halkaise jäähtyneet pullat ja täytä ne hillolla ja sokerilla maustetulla kermavaahdolla.
Tee itse pirteän makuinen mansikkahillo:
Mansikka-sitruunahillo
noin 600 g valmista hilloa
600 g pakastemansikoita
300 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria
1 pestyn luomusitruunan kuoriraaste ja -mehu
Mittaa aineet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä silloin tällöin sekoittaen noin 10 minuuttia. Kuori vaahto pinnalta. Jäähdytä vartti ja purkita.
Anna hillon tekeytyä pari päivää jääkaapissa ennen käyttöä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.